Geen categorie

Truckersrit 2020

Lieve #deelnemers,

Over 2 weken zou het zo ver zijn.. Het weekend van de voorbereidingen voor de rit van 2020

Als #bestuur pakken wij altijd 1-2 dagen van te voren in. Jullie tasjes, de krentenbol en eierkoek. Allemaal een portemonneetje met de bonnetjes voor een snack of drinken in de pauze en wat lekkers bij terugkomst bij #vdMark !

De #chauffeurs die hun laatste rit maken om vervolgens de auto te poetsen, een krans op te halen of de vlaggetjes en ballonnen vast te maken. Maar ook alle bedrijven die hun auto’s laten rijden, die nog even doorspreken hoe of wat als de chauffeurs de dag na koningsdag weer gaan rijden 🚛🚚🚒🚑

Maar ook alle #HoekscheWaarders ; de mensen langs de rit die snel nog even wat versiering komen om naar de rit te zwaaien!

Hoewel het besluit wel overwogen gemaakt is om de rit niet door te laten gaan, voor een ieders gezondheid, bleek deze lastige beslissing een goede te zijn omdat alle evenementen voorlopig zijn afgelast. Zoals te begrijpen is waren er al veel voorbereidingen getroffen. Daarom willen wij graag alle #sponsors bedanken die zich, op welke wijze dan ook, hebben ingezet voor de organisatie van deze rit óf deze door zetten naar volgend jaar 🎈

Dus chauffeurs, #bedrijven, sponsors en alle #vrijwilligers. Bedankt! Namens de deelnemers en de organisatie! Zonder jullie kunnen wij deze rit niet organiseren.

Blijf thuis, blijf gezond 🍀🍀 Dat het nu niet door gaat zorgt ervoor dat we er in 2021 weer een top feest van gaan maken! 👑

Namens de organisatie,
Stichting Hoeksche Waardse Truckers,
Laura.

Petra beheert de website voor de Hoeksche Waardse Truckers, is bestuurslid en verantwoordelijk voor de coördinatie van de chauffeurs tijdens de jaarlijkse truckersrit op Koningsdag.