Deelnemers

Ervaar de Vreugde van de Koningsdag Truckrit als Bijrijder!

Ben jij een enthousiaste en avontuurlijke geest, ondanks eventuele fysieke beperkingen? Wil je de opwinding en het spektakel van de Koningsdag Truckrit van dichtbij meemaken? Dan nodigen we jou uit om je aan te melden als bijrijder en een onvergetelijk avontuur te beleven!

Bij de Koningsdag Truckrit geloven we dat iedereen het recht heeft om deel te nemen aan dit unieke evenement, ongeacht fysieke mogelijkheden. We verwelkomen mensen met een handicap om als bijrijder plaats te nemen in een van onze prachtige trucks en te genieten van de rit van hun leven!

Waarom zou je je aanmelden als bijrijder?

  1. Deelname aan een historische traditie: De Koningsdag Truckrit is een lang gekoesterde traditie die het land verenigt en het feestelijke gevoel van Koningsdag versterkt. Als bijrijder maak je deel uit van deze prachtige viering en draag je bij aan de levendige sfeer die de optocht met zich meebrengt.
  2. Ongelooflijke ervaring en vreugde: Het gevoel van wind door je haren, de opwinding van de toeschouwers langs de route en het gejuich dat je toegezwaaid wordt – als bijrijder ervaar je de vreugde en sensatie van de truckrit van dichtbij. Het is een ervaring die je hart sneller doet kloppen en je een glimlach bezorgt die niet meer van je gezicht verdwijnt.
  3. Samen zijn we sterk: Bij de Koningsdag Truckrit zijn we een hechte gemeenschap. Als bijrijder maak je deel uit van ons team van enthousiaste deelnemers en ondersteun je de chauffeur tijdens de rit. De camaraderie en vriendschap die ontstaat tussen jou, de andere bijrijders en de chauffeurs zijn onbetaalbaar.
  4. Veiligheid en comfort voorop: Jouw veiligheid en comfort staan bij ons centraal. We zorgen ervoor dat de truck is aangepast om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons ervaren team zorgt voor gedegen voorbereiding en begeleiding, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van de truckrit.

Hoe meld je je aan als bijrijder?

  1. Neem contact met ons op: Bezoek onze website om je interesse als bijrijder kenbaar te maken. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen met het aanmeldproces en om eventuele vragen te beantwoorden.
  2. Bespreek je behoeften: We willen graag meer weten over jouw specifieke behoeften en eventuele aanpassingen die nodig zijn om je comfortabel en veilig deel te laten nemen aan de truckrit. Dit kan gaan over toegankelijkheid, zitplaatsen, hulpmiddelen of andere vereisten. Door deze informatie te verzamelen, kunnen we ervoor zorgen dat we aan al je behoeften voldoen.
  3. Voorbereiding en instructies: Voordat de truckrit plaatsvindt, zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies en richtlijnen. Deze omvatten informatie over de dag en het tijdstip van verzamelen, de route van de optocht en belangrijke veiligheidsinstructies. We willen ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd en voorbereid bent op de truckrit.
  4. Veiligheid en comfort: Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit. We werken nauw samen met onze chauffeurs om ervoor te zorgen dat de truck is aangepast aan jouw behoeften. Dit kan onder andere betrekking hebben op de toegankelijkheid van de truck, het comfort van de zitplaats en eventuele extra voorzieningen die je nodig hebt.
  5. Geniet van de truckrit: Op de dag van de Koningsdag Truckrit kom je naar de aangewezen locatie, waar je hartelijk welkom wordt geheten door ons team. Je wordt begeleid naar de truck en geïntroduceerd aan de chauffeur. Geniet van het avontuur terwijl je deelneemt aan de optocht en de bewondering van het publiek ontvangt.

Doe mee als bijrijder en maak de Koningsdag Truckrit nog specialer met jouw aanwezigheid! Meld je vandaag nog aan en ervaar een onvergetelijk avontuur op deze feestelijke dag.