Deelnemers

Bijrijders gezocht voor het leukste event van de Hoeksche Waard!
Koningsdag komt er weer aan, dat betekend dat ook de Truckersrit er weer aan komt. Op deze pagina kun je je aanmelden als bijrijder (deelnemer) en een onvergetelijke dag beleven!

Graag verwelkomen we mensen met een handicap (thuiswonend, zelfstandig wonend of op locatie wonend) om als bijrijders plaats te nemen in een van de prachtige vrachtwagens, bussen of andere voertuigen die meerijden tijdens de Truckersrit. Dat is écht genieten! *En helemaal leuk : dit jaar is de 30e editie van deze ‘historische traditie’! *

Koningsdag zal in het teken staan van jou : de bijrijder. Een gehele dag ga je samen op pad met de chauffeur van het voertuig waarin je mee zal rijden (eventueel samen met jouw begeleider). Bij het inschrijven is het belangrijk om eventuele bijzonderheden door te geven; denk aan medicatiegebruik, rolstoel afhankelijk en mogelijkheden met lopen. Zo zorgen we ervoor dat jouw veiligheid en comfort voorop staat en iedereen mee kan doen met zijn eigen ‘handicap’.
We vragen dan ook het formulier goed door te nemen!

Doe jij mee?
Aanmelden doe je hieronder!
Meer informatie volgt zodra de inschrijvingen zijn gesloten, dit zal rond begin/half april zijn.

Voor woningen of afdelingen met meerdere deelnemers kan er contact opgenomen worden of kan dit worden vermeld via het formulier.

Voor rolstoelgebruikers zetten we rolstoelbussen in. We zullen begin/half april contact opnemen over het vervoer met u/jou of de woning/locatie. Rolstoelgebruikers kunnen worden opgehaald en teruggebracht worden door de rolstoelbus(sen) en nemen gedurende de rit deel in de bus waarin hij/zij wordt opgehaald.

Graag tot de 27e!
Zijn er vragen of op zoek naar informatie? Vul dan ons contactformuliuer in, en zet de afdeling op Deelnemers!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Gebruik je medicatie?
Ben je slecht ter been?(maximaal 25 meter kunnen lopen)
Ben je rolstoel afhankelijk en wil je daarom deelnemen in een rolstoel bus?
Gaat er een begeleider met je mee?
Ik ga akkoord met de voorwaarden en stem er mee in dat mijn gegevens worden gebruikt door het bestuur van Stichting Hoeksche Waardse Truckers zodat er gereageerd kan worden op mijn aanmelding.
Bij het invullen van Nee word er helaas niet gekeken naar uw aanmelding