Vrijwilligers

Word Vrijwilliger voor de Koningsdag Truckrit en Maak deel uit van een Onvergetelijke Feestervaring!

Ben jij enthousiast, energiek en wil je een belangrijke rol spelen bij een van de grootste evenementen op Koningsdag? Word dan vrijwilliger voor de Koningsdag Truckrit en help mee om deze spectaculaire optocht tot een succes te maken! We hebben jouw passie en inzet nodig om de feestelijke sfeer te versterken en de toeschouwers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wat bieden wij:

  1. Betekenisvol vrijwilligerswerk: Als vrijwilliger voor de Koningsdag Truckrit maak je deel uit van een geweldig team dat zich inzet voor een geliefd evenement. Je draagt bij aan de feestvreugde en creëert onvergetelijke momenten voor zowel deelnemers als toeschouwers.
  2. Diverse taken en verantwoordelijkheden: Er zijn verschillende taken beschikbaar waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je interesses en vaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij de opbouw en decoratie van de trucks, het begeleiden van deelnemers en toeschouwers, het uitdelen van programmaboekjes of het assisteren bij de logistiek van het evenement.
  3. Samenwerking en vriendschap: Als vrijwilliger maak je deel uit van een hecht team van gelijkgestemde mensen die dezelfde passie delen voor Koningsdag en de truckrit. Je bouwt nieuwe vriendschappen op, werkt samen aan een gemeenschappelijk doel en creëert blijvende herinneringen.
  4. Waardering en dankbaarheid: Jouw inzet als vrijwilliger wordt enorm gewaardeerd. We erkennen en bedanken je voor je bijdrage aan het succes van de truckrit. Bovendien krijg je de kans om deel uit te maken van een unieke feestervaring die nog lang zal worden herinnerd.

Wie zoeken wij:

  1. Enthousiaste teamspelers: We zoeken vrijwilligers die enthousiast zijn en graag in een team werken. Je bent vriendelijk, behulpzaam en bereid om anderen te ondersteunen.
  2. Flexibiliteit en betrouwbaarheid: Als vrijwilliger ben je bereid om flexibel te zijn en verschillende taken uit te voeren, afhankelijk van de behoeften van het evenement. Je komt op tijd, bent betrouwbaar en staat klaar om te helpen waar nodig.
  3. Passie voor evenementen: Je hebt een passie voor evenementen en wilt graag bijdragen aan de feestelijke sfeer van Koningsdag. Je geniet ervan om mensen te vermaken en een glimlach op hun gezicht te toveren.
  4. Communicatieve vaardigheden: Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk, omdat je zult communiceren met deelnemers, toeschouwers en andere vrijwilligers. Het vermogen om duidelijk te communiceren en mensen te helpen is essentieel.

Meld je aan via onderstaand formulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ga akkoord met de voorwaarden en stem er mee in dat mijn gegevens worden gebruikt door het bestuur van Stichting Hoeksche Waardse Truckers zodat er gereageerd kan worden op mijn aanmelding.
Bij het invullen van Nee word er helaas niet gekeken naar uw aanmelding